Me oltiin  Kiken kans vähän manses baarikierroksella, jos sitä voisi semmoiseksi nimittää xD
Oltiin eka Amadeuksessaja sieltä mentiin Pooliin jossa pelattii vitun surkee erä biljardia ja sitte mä kävin iskän kanssa syämäsä käytiin sahassa ja oli muuten perhanan hyvät ja hienot sapuskat. Sit poikkesin Shakaaliin, piti mennä vaan yhelle mut kaikkihan tietää miten siinä aina käy. No istuttii sit siinä jonki aikaa kunnes vaihdettii Infernoon ja sit kyllästyttiin siellä olemiseen ja tuli mielee et mennään käymähä spudessa.

Käytiin siinä välissä kuiteski stekkaa millainen se niin paljon puhuttu KotiBaari on, kivaltahan siel näyttiki.

Spude oli sitten perkele vieköön muuttanu, uudeksi osoitteeksi sanottiin Aleksanterinkatu 28 Elisaa vastapäätä. Aleksanterinkadulla vittu mitää elisaa oo nähtykää! No oltii sit siel keskustorin liepeillä ja hortoiltiin sinne minne uusiosoite oli määrätty.

Niinku me tiedettiinki ni siel mitää spudee ollu. Mentii sit kysyy Shakaalista et missäköhän spude on. No sehän oli kuin olikin siellä samalla alueella missä vanhaki paikka oli mutta vaan kulumantakana.

No myöhän sit käytiin siel ja se oli likempänä sedukoskisen paikkaa ko mitää hevibaaria vittu. samanlaiset tupakkakopitki löytyy ko ilontalosta. Ei saatana. En mee enää ikin sinne.
Jos haluun mennä sedun paikkaan (vitunteinilandiaan) ni meen eriksee semmosee saatana.

No meikähän tapansa mukaan alko haastaa pienimuotoista riitaa paikan uudesta ilmeestä jollekkin täysin tuntemattomalle immeiselle. HAH! No eipä siinä hyvin sekin päätty ei mitää ihimeempää.

Sit ku myö häivyttii sielt ni me mentiin mäkkii syämähä ja sit kotia. Se yks urhee käveli 15kilsaa annalaan..

oli kivaa ja näin mä Aaponki mut ei se tunnistanu mua enää, vittu.
Ja näinhän mä Jukan ja Hennanki, Henna ei tuumannu tunnistaa ollenkaa :D

Muuten oli jees.


Näihin kuviin näihin sanoihin <3