Jospa ottaisin parin kuukauden sisään jalat alleni ja muuttaisin saksaan sinne mistä sukuni on oikeasti lähtöisin? Kokkolalla tai koko suomella ei ole minulle oikeasti mitää tarjottavaa. (ei pahalla) Mutta kaikilla tuntuu olevan parempaa tekemistä ja minä en mahdu kuvioihin mukaan. Vaikka englantini takkuileekin vielä aivan suunnattomasti, mutta voisin käydä ensin viikon parin "lomalla" Berliinissä tutustumassa maahan ja kaupunkiin ja käyttämään englantia käytännöllisesti ihmisten läheisyydessä.

Suomi on paskamaa yksinkertaisesti, kaikki on nähty. Onhan minulla kavereita mutta niitä saa aina uusia ja internetin välityksellä voi pitää yhteyttä niihin joihin haluaa. Tahtoisin niin aloittaa surkean elämäni puhtaalta pöydältä ja täällä suomessa se ei onnistu. Voisin ottaa erään ihanan ihmisen mukaani koska hänellä on samat asiat mielessä ja suomi ei tarjoä hänellekään yhtään mitään. Olemme yksinkertaisesti samalla aaltopituudella.

Perhettä voisi nähdä aina juhlapyhinä ja kutsua joskus kenties kyläänkin. Tällä maalaa vain ei ole minulle mitään tarjottavaa.


-Noora